PALVELUT

Toimin Oulun seudulla ja etänä koko Suomessa


Sisustuskonsultaatio -tapaaminen

Sisustuskonsultaatio on matalan kynnyksen sisustussuunnittelua ja jokaisen saatavilla. Konsultaatiokäynnin voi tilata ihan tavalliseen kotiin, jossa halutaan sisustuksen ammattilaisen apua. Joskus tilat ovat ahtaita tai ei osata päättää minkälaisia kalusteita hankitaan, silloin konsultaatiosta voi olla suuri apu ja virheostoksilta vältytään. 

Sisustuskonsultaatio on erittäin hyvä apu myös jo rakentamisen alkuvaiheissa. Pohjakuvan konsultointi voi tuoda aivan uusia toimivia ratkaisuja, kun sitä katsotaan sisustuksen ja käytännöllisyyden näkökulmasta. 

Konsultaatio ei sisällä dokumentteja, mutta sitäkin enemmän visioita, ehdotuksia, konkreettisia kalustejärjestelyjä tai uusien maalisävyjen tai pintojen ehdotuksia. 

Sisustuskonsultaatio kestää noin kaksi tuntia ja sen hinta on 210 euroa (sis. alv. 24%)
Lisäksi hintaan lisätään matkakulut 0,65 €/km (sis. alv. 24%). Lähtöpaikka Tyrnävä.


Sisustussuunnittelu

Suosittelen aloittamaan konsultaatiolla, johon voidaan lisätä dokumentointia  tai laajentaa projektia tarpeen mukaan. Mutta jos ideointi ja yksittäisten tilojen visiointi ei ole riittävää, silloin lähdetään kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun. Suunnittelukohteet hinnoittelen aina erillisen tarjouksen mukaisesti.

Etsitkö Oulun Asuntomessuille 2025 sisustussuunnittelijaa? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.


Sisustuskonsultaatio tai -suunnittelu ETÄNÄ

Sisustuksen konsultointi tai suunnittelu onnistuu hyvin myös etänä! 

Etäkonsultaatiossa asiakas lähettää kohteesta kuvia ja kirjoittaa toiveita, jonka jälkeen teen mahdollisia tarkentavia kysymyksiä ja lähetän vastauksena oman ehdotuksen ratkaisuista. Asiakas saa etäkonsultaatiossa ideakuvia ja mahdollisia havainnekuvia, ohjeita ja ideoita toteutukseen.

Sisustussuunnittelu etänä toimii samalla periaatteella, mutta sisältää tarkempia suunnitelmia toiveiden mukaisesti. Toiveista ja suunnittelun tuloksista keskustellaan toiveiden mukaan myös joko puhelimessa tai etäpalaverissa.

Etäkonsultaatio toiveineen ja suunnitteluineen toteutetaan noin viikon sisällä ja sen hinta on 350 euroa (sis. alv. 24 %)
Sisustussuunnittelu etänä tarjouksen mukaanMyyntistailaus

Minulla on 5 vuoden monipuolinen kokemus asuntojen myyntistailauksista. Stailaajan ammattitaito on suurena apuna kiinteistövälittäjälle myynnin tukena, kun myyntikohteesta otetaan niitä kuvia, jolla halutaan herättää ihmisten mielenkiinto. Stailauksella tehdään mielikuvia ja tuodaan asuntojen parhaita puolia esille. Stailaus sopii sekä asuttuihin koteihin että tyhjiin asuntoihin. 

Myyntistailauksen hinta riippuu kohteesta ja stailauksen sisällöstä, kerron mielelläni lisää.Esittelyasuntojen suunnittelu ja kalustaminen

Minulle on kertynyt kokemusta myös esittelyasuntojen sisustamisesta. Esittelyasuntoja tehdään erityisesti uudiskohteisiin, mutta myös pitkään myynnissä olleisiin kohteisiin joiden myyntiä halutaan tehostaa. 

Esittelyasunnon voi toteuttaa useammalla eri tavalla. 
Voin suunnitella juuri asiakkaalle sopivan esittelyasunnon kalustuksen, jonka asiakas itse hankkii mutta jonka tulen stailaamaan ja laittamaan valmiiksi. Voin myös tehdä esittelyasunnon "avaimet käteen" palveluna. Suunnittelen kokonaisuuden, hankin kalusteet ja vuokraan niitä asiakkaalle ja hoidan käytännön järjestelyt alusta loppuun asti.

Esittelyasunnon suunnittelun ja kalustamisen hinnoittelu riippuu kohteesta ja työn luonteesta. Ota yhteyttä niin katsomme sopivan kokonaisuuden juuri teille.
Kysy yritykseni palveluista rohkeasti lisää, kerron oikein mielelläni!

0503437476
jaana@jaanakarhu.fi