PALVELUT

Minulle on tärkeää, että tarjoan vain niitä palveluja, jotka oikeasti hallitsen. Tahdon, että kun tilaan minulta palveluja, tiedät saavasi ammattitaitoista apua. Tältä sivulta voit lukea lisää siitä, mitkä ovat ominta alaani.


Myyntistailaus
Stailaus on intohimoni. Koen suurta onnistumisen tunnetta, kun saan luotua tilaan jotain kaunista. Ja sillä jollain tila saadaan monesti näyttämään ja tuntumaan vähän paremmalta, vähän tutummalta ja lämpöisemmältä. Olipa se sitten tyhjä asunto tai asuttu koti, tilaa ei vain nähdä vaan se myös koetaan. Joten jos haluat stailauksen, joka on muutakin kun kalusteita, joka herättää tunteita, olet oikealla sivulla.

Olen onnekas, kun olen päässyt toteuttamaan stailauksia jo 3,5 vuoden ajan ihan päätyönäni. Stailaajan ammattitaito on suurena apuna kiinteistövälittäjälle myynnin tukena, kun myyntikohteesta otetaan niitä kuvia, jolla halutaan herättää ihmisten mielenkiinto. Stailauksella tehdään mielikuvia ja tuodaan asuntojen parhaita puolia esille. Stailaus sopii sekä asuttuihin koteihin että tyhjiin asuntoihin. 

Myyntistailauksen hinta riippuu kohteesta ja stailauksen sisällöstä, kerron mielelläni lisää.Esittelyasuntojen suunnittelu ja kalustaminen
Viimeisen parin vuoden ajalta minulle on kertynyt kokemusta myös esittelyasuntojen sisustamisesta. Esittelyasuntoja tehdään erityisesti uudiskohteisiin, mutta myös pitkään myynnissä olleisiin kohteisiin joiden myyntiä halutaan tehostaa. 

Esittelyasunnon voi toteuttaa useammalla eri tavalla. 
Voin suunnitella juuri asiakkaalle sopivan esittelyasunnon kalustuksen, jonka asiakas itse hankkii mutta jonka tulen stailaamaan ja laittamaan valmiiksi. Voin myös tehdä esittelyasunnon "avaimet käteen" palveluna. Suunnittelen kokonaisuuden, hankin kalusteet ja vuokraan niitä asiakkaalle ja hoidan käytännön järjestelyt alusta loppuun asti.

Esittelyasunnon suunnittelun ja kalustamisen hinnoittelu riippuu kohteesta ja työn luonteesta. Ota yhteyttä niin katsomme sopivan kokonaisuuden juuri teille.Sisustuskonsultaatio
Koska koen, että minulla on kykyä hahmottaa erilaisia tiloja ja visuaalisia kokonaisuuksia, on sisustuskonsultaatiot myös vahvinta alaani. Sisustuskonsultaation voi tilata ihan tavalliseen kotiin, jossa halutaan sisustuksen ammattilaisen apua. Konsultaatio ei sisällä dokumentteja, mutta sitäkin enemmän visioita, ehdotuksia, konkreettisia kalustejärjestelyjä tai uusien maalisävyjen tai pintojen ehdotuksia. Joskus tilat ovat ahtaita tai ei osata päättää minkälaisia kalusteita hankitaan, silloin konsultaatiosta voi olla suuri apu ja virheostoksilta vältytään.

Sisustuskonsultaatio kestää noin kaksi tuntia ja sen hinta on 180 euroa (sis. alv. 24 %)


Sisustussuunnittelu
Kaikki palvelut yhteenkokoava palvelu on sisustussuunnittelu. Suosittelen aloittamaan konsultaatiolla, johon voidaan tarpeen mukaan lisätä dokumentointia. Mutta jos ideointi ja yksittäisten tilojen visiointi ei ole riittävää, silloin lähdetään kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun. Suunnittelukohteet hinnoittelen aina erillisen tarjouksen mukaisesti.Kysy yritykseni palveluista rohkeasti lisää, kerron oikein mielelläni!

0503437476
jaana@jaanakarhu.fi